Expo : I am King

Op 19, 20 en 21 mei organiseert KunztHuiz een groepstentoonstelling in de prachtige Abdijsite van Herkenrode (Hasselt). Een 30tal kunstenaars van verschillende kunstdisciplines zullen er werk tonen, binnen het thema ‘I am King’. Ook ik zal kunnen exposeren in dit buitengewone kader.

Praktische info volgt. Hier alvast wat toelichting bij het thema en de deelnemende kunstenaars.

In deze onzekere en steeds veranderende tijd waarin we leven, wordt het voor veel mensen moeilijk om hun positie in de wereld, in hun gezin en ook voor zichzelf, te bepalen. Er wordt veel van elk individu verwacht. We moeten weerbaar zijn, we moeten voorbereid zijn, we moeten blijven presteren. Mensen zoeken naar hun identiteit, twijfelen over hun “zijn” en proberen zich te positioneren in hun leefwereld. Daarbij komt nog dat we rollen moeten opnemen die opgelegd worden van buitenaf. Rollen die we vaak niet willen of kunnen opnemen.
I AM KING maakt van ieder individu de persoon die hij/zij wil zijn, los van alle verwachtingen van buitenaf. I AM KING zet de persoon in zijn kunnen en zijn doen. In een wereld die we zelf kiezen, al is het maar voor even. I AM KING geeft aan ieder de vrijheid om eigen keuzes te maken en zo zichzelf te overstijgen.

Deelnemende kunstenaars :
An Vanderlinden, Barbara Vandendriessche, Ben Nijs, Bisser, Christine Morren, Christine Vanhove, Daniël Op de Beeck, Dany Tulkens, Eddie Symkens, Gea van Eck, Hazel Vrielinck, Hilde Van de Walle, Irene Goethuys, Jan Deleersnijder – Souldigger, Jef Bertels, Koenraad Tinel, Linda Blokken, Lut Moens, Maarten Ceulemans, Marc Heesterbeek van de Camp, Marie Louise Elshout, Marleen Verheyen, Melissa Muys, Mieke Vanden Eynde, Mireille Robbe, Monique De Ceulaer, Mothmeister, Piet Peere, Skawager, Stoffel Beyens, Tamara De Prest, walter dermul, Zjeeke Polleunis.

Geef een reactie