Kakelvers van de pers : m’n boek ‘schilderijen’

M’n eerste kunstboekje is zopas verschenen bij Uitgeverij Artisjok – onder de wel bijzonder verrassende titel ‘schilderijen’. In 88 pagina’s grasduin ik er door m’n oeuvre van voornamelijk 2019 tot 2022. Ook de teksten die Yves Joris in The ArtCoach / Kunstflaneur en Kramboer in Kunstpoort publiceerden werden er in opgenomen (waarvoor dank aan Yves en Katheen!). Het is dus niet alleen een kijkboek geworden, maar ook een beetje een leesboek. Sinds de voorbereiding van het boek werd afgesloten zijn er natuurlijk weer enkele nieuwe schilderijen. Maar goed, die zijn dan gereserveerd voor een première in de komende expo in Galerij Artisjok in Lier, van 3 maart tot 30 april.

Dank aan Peter Everaert van Galerij/Uitgeverij Artisjok, die het initiatief nam voor deze uitgave. Grote dank ook aan Daniël Op de Beeck voor de coördinatie van het hele project en Chris Vanderweyen en Erik Van Eycken voor de foto’s.

Ik ben er bijzonder blij mee : het is een mooie uitgave geworden !

Het hardcover boek is te koop aan €30,- in de galerij Artisjok en op Bol.com

2 gedachtes over “Kakelvers van de pers : m’n boek ‘schilderijen’

  1. Kathleen Ramboer schreef:

    Veel succes met het mooie kunstboek. Je schilderijen verdienen.dergelijke uitgave. Fijn dat je onze briefwisseling publiceerde.

Geef een reactie